Wij zoeken enthousiaste mensen die, net als wij, serieus maar met veel plezier en in een ontspannen sfeer aan mooie optredens willen werken.

Lijkt het je leuk om mee te zingen met N-core of om het in ieder geval eens te proberen? Kom dan – geheel vrijblijvend – naar een van onze repetities om te ervaren hoe het bij ons is. We repeteren op dinsdagavond in de Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen (SSGN) aan de IJsbeerstraat 12 te Nijmegen. De repetitie is van 20.00 uur tot 21.45 uur.

Om te voorkomen dat je voor een dichte deur staat is het fijn als je van te voren een mailtje stuurt naar secretaris@n-core.nl waarin je aangeeft wanneer je wilt komen en hoe we je kunnen bereiken.

Wanneer je zeker weet dat je lid wilt worden van N-core dan neemt onze dirigent een stemtest af. Dit is niet om te beoordelen of je een perfecte zangstem hebt, maar om te beoordelen of je stem in het koor past en bij welke stemgroep je wordt ingedeeld. We zingen namelijk in 4 of 5 stemgroepen: bassen, tenoren, (hoge/lage) alten en sopranen.

We horen graag van je!

Goed om te weten:

  • De minimumleeftijd om lid te worden is 30 jaar, de maximumleeftijd voor nieuwe leden is 60 jaar
  • De contributie bedraagt € 17,50 per maand (12 maanden per jaar).