Welke liedjes gaan we zingen?
‘Lift each other up ‘en ‘Laat me’

Hoe nemen we op?
Bij voorkeur nemen we de audio bij Emiel in zijn zangstudio op. Emiel heeft daar de juiste apparatuur. Dit gebeurt dan om de beurt, één tegelijk. Op afstand en na goede ventilatie.

Duur en planning?
Emiel zorgt voor een planning en heeft zowel overdag als in de avond tijdsloten beschikbaar. Voor een opname per persoon wordt 45 minuten gerekend. Geef jouw beschikbaarheid alsjeblieft door via deze link. Je kunt je naam toevoegen bij een tijdstip dat nog vrij is en wanneer je beschikbaar bent.

Moet het persé bij Emiel of mag het ook thuis?
Je mag ook thuis je eigen opname maken. Dit heeft niet de voorkeur maar we respecteren je keuze hierin.

Hoe maak ik de audio-opname dan thuis?
Je laat de opname van Emiel op je oren meelopen en zingt, met jezelf in beeld jouw eigen partij. Het kan zijn dat je de muziek op een andere mobiel, laptop, desktop moet af draaien, terwijl je met je eigen mobiele telefoon jezelf kan opnemen met koptelefoon op of oortjes in. Je opname kan gewoon via je mobiel bijvoorbeeld.

Hoe kom ik dan in beeld?
De video neem je wél thuis op en wordt door je geplaybackt terwijl je naar de opname van Emiel luistert. Dit leggen we nog nader uit mochten hier vragen over zijn.

Waar kan ik de video- opname naar toe mailen?
De video-opname stuur je via we-transfer!! naar emielhoefnagel@gmail.com

Wat is het adres van Emiel?
Zijn adres is Topaasstraat 49. Aan het einde van de oprit kun je naar binnen gaan.

Gaan de repetities op dinsdag via Zoom dan ook gewoon door?
De repetities op dinsdag zullen misschien één of twee keer vervallen omdat we dan op een andere manier tijd van jullie vergen. Dit is ook even afhankelijk van de planning. Mocht het namelijk op de dinsdag voor velen beste uitkomen dan kiezen we ervoor om een dinsdag te laten vervallen. We geven dit in ieder geval tijdig door.

Hoe gaat het met de band?
Dit gaat Emiel met de bandleden bespreken en samen kijken ze wat de mogelijkheden zijn.

Ik vind het wel spannend, zou ik het wel kunnen?Laten we voorop stellen dat het spannend kan zijn te zingen bij Emiel. Maar het is ook een coole ervaring! En hij is aardig voor je hoor 🙂 Dat komt vast goed.

Vragen kunnen altijd via de app gesteld worden!
SUCCES IEDEREEN