Schuin1-1200-2

N-core popkoor Nijmegen

N-core is opgericht op 16 juni 2012. Het is een enthousiast koor uit Nijmegen dat bestaat uit 35 leden. Uniek aan het koor is dat het koor begeleid wordt door een vierkoppige liveband.

Het koor  staat  onder muzikale leiding van dirigent Emiel Hoefnagel. Emiel is een ervaren logopedist en zangpedagoog en dirigent van nog vier andere koren.

N-core heeft inmiddels een aantal jaren een samenwerkingsverband met theater ‘t Mozaïek in Wijchen. Het koor treedt daar twee tot drie keer per jaar op in de foyer en ook sluit het koor regelmatig aan bij artiesten op het podium om een paar liedjes mee te zingen. Dit zorgt voor een aanvullend afwisselend repertoire dat aangepast wordt aan de optredens.

De leeftijdsgrens voor nieuwe leden ligt tussen de 30 en 60 jaar.

Het koor straalt enthousiasme en warmte uit. Het is een hecht gezelschap met een gezamenlijk doel: samen energie krijgen van zingen en deze energie doorgeven aan anderen.

Zin om een keer mee te zingen?

Lees verder en repeteer binnenkort vrijblijvend een paar keer met ons mee!

Laat ons weten als je een keer langs wilt komen! Je bent van harte welkom!

contact: info@n-core.nl of 06-54737499

Wij zijn blij met onze nieuwe banner! Vanaf nu mag deze banner mee naar onze optredens! Hierop zijn ook onze sponsors vermeld! Zij hebben bijgedragen aan onze nieuwe N-core vesten. Veel dank hiervoor Dressme, Plus Visser Malden en Visser contactlenzen!